Overnatting

Hovedhuset / Gammelstuggu

Bo komfortabelt i det gamle hovedhuset på garden – totalrenovert i 2010. Her er det to leiligheter til utleie. De er ulike, men begge har koselig stue med vedovn, romslig bad og velutstyrt kjøkken i første etasje. Det er soverom i både første og andre etasje. Helårsutleie og selvhushold, men det er mulig å bestille vår fristende frokostkurv.

  • Leilighet 1: Inneholder koselig stue, romslig bad og kjøkken, Soveplass på stua i seng og på sofa med overmadrass. Det er 2 soverom i andre etasje, samt et oppholdsrom med sovesofa. Totalt 5 senger + 3 på sovesofa.
  • Leilighet 2: Inneholder stor stue med kjøkken, romslig bad. Soverom i både første og andre etasje. Dobbeltseng i første etasje. I andreetasje er det ett soverom med 2 senger og ett stort med fire senger. Totalt 8 senger. Barneseng tilgjengelig. Selvhushold.

Leilighet fra kr 700 pr. natt. Ta kontakt for pristilbud!

Leilighet 1

Leilighet 2

Eldhuset

Leies ut i sommerhalvåret. Eldhuset har enkel standard og har plass til 2 personer. Leies ut i sommerhalvåret. Eldhuset er i praksis ei enkel hytt med senger og koselig peis. Eldhuset er også «luggumt» (fin) som ekstra soverom til leiligheten, da den ligger ca. 70 meter unna Gammelstuggu. Mange utenlandske gjester beskriver Eldhuset som å bo i et «fairytale».

Eldhuset fra kr 375 pr. natt.

Annet

  • Lintøy (oppredde senger og håndklær) kr 125 per person.
  • Frokostkurv kr 125 per person. Frokostkurv inneholder brød/rundstykker, kokt egg, kjøttpålegg, smør, ost, syltetøy, melk og juice. (Må bestilles innen kl. 18.00 kvelden før.)
  • Tillegg for hund kr 200.
  • Det forventes at det er vasket opp, ryddet og eventuelt tatt av sengetøy ved avreise. Utvask er ikke inkludert i prisene og kan bestilles ekstra fra 400kr.
  • TV og WiFi i leilighetene.
  • Mulighet for å lade el-bil

Forespørsel om ledige rom

Send oss gjerne en forespørsel om vi har ledig overnatting ved å bruke skjemaet nedenfor. Vi kommer tilbake til deg veldig snart. Hilsen Anne Marie og Aasmund.

Rull til toppen