Overnatting på Lesja

Hovedhuset/Gammelstuggu

Helårsutleie. Bo komfortabelt i det gamle hovedhuset på garden – totalrenovert i 2010.
Leilighet 1: Inneholder koselig stue, romslig bad og kjøkken, Soveplass på stua i seng og på sofa med overmadrass. Det er 2 soverom i andre etasje, samt et oppholdsrom med sovesofa. Totalt 5 senger + 3 på sovesofa.
Leilighet 2: Inneholder stor stue med kjøkken, romslig bad. Soverom i både første og andre etasje. Dobbeltseng i første etasje. I andreetasje er det ett soverom med 2 senger og ett stort med firesenger. Totalt 8 senger. Barneseng tilgjengelig. Selvhushold.

Leilighet fra kr 700 pr. natt. Ta kontakt for pristilbud!

Eldhuset

Leies ut i sommerhalvåret. Eldhuset har enkel standard med 2 senger og peis. Eldhus fra kr 350 pr. natt.

Camping

På grunn av Covid-19 har vi ikke mulighet for camping denne sommeren. Bobil/campingvogn fra kr 300 pr. natt. Telt kr 200 pr. natt.

Annet

Lintøy (oppredde senger og håndklær) kr 125 pr. person. Frokostkurv kr 125 pr. person. Frokostkurv inneholder brød/rundstykker, kokt egg, kjøttpålegg, smør, ost, syltetøy, melk og juice. (Må bestilles innen kl. 18.00 kvelden før.) Tillegg for hund (200kr). Det forventes at det er vasket opp, ryddet og eventuelt tatt av sengetøy ved avreise. Utvask er ikke inkludert i prisene og kan bestilles ekstra.  TV og WiFi i leilighetene.


Forespørsel om ledige rom

Send oss gjerne en forespørsel om vi har ledig overnatting ved å bruke skjemaet nedenfor. Vi kommer tilbake til deg veldig snart. Hilsen Anne Marie og Aasmund.